Ystäväverkosto


Ystäväverkosto on Britanniassa toimiva suomalaisten verkosto, jota ylläpitää Lontoon Merimieskirkko. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen.

Ystäväverkostolainen tarjoaa paikallistietoa sekä myötäelää kieli- ja kulttuurivaikeuksissa. Oletko uusi UK:ssa? Voit pyytää alueesi ystäväverkostolaista esimerkiksi kahville.

Ystäväverkosto on sosiaalinen verkosto, jonka jäsenet ovat auttamishaluisia UK:ssa asuvia suomalaisia. Jos alueella ei ole tarvetta vapaaehtoistyölle, ystäväverkostolaiset tapaavat silti toisiaan vuosittaisilla Syyspäivillä.

Syksy 2023 aikataulut

Tapaamiset ja toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille. Syksyllä tapaamme:

Rupatteluseura
Pe 8.9. klo 18

Syyspäivät
La 14.10. klo 12-15

Teemme vuosittain myös retkiä.

Katso tarkemmat tiedot tapaamisista tapahtumakalenterista.

Ystäväverkoston rupatteluseura

Rupatteluseura on online-keskusteluryhmä, joka on tarkoitettu kaikille ulkosuomalaisille. Siellä voi tutustua uusiin ihmisiin ja jutella siitä, mikä mielessä silloin on. Usein puhe kääntyy ulkosuomalaisille yhteisiin tunteisiin ja kokemuksiin.

Rupatteluseura kestää noin tunnin ja se pidetään Zoomissa. Löydät linkin aina tapahtumakalenterista. Voit myös ilmoittautua Rupatteluseuran Whatsapp-ryhmään, jossa saat linkin suoraan puhelimeesi tapaamispäivänä.

Kysy lisää

Kerro myös, jos haluat liittyä Ystäväverkostoon.

Ohjatut toimintaryhmät

Toimintaryhmien järjestämisessä on mukana myös sosiaalikuraattori.