Nainen pitää käsissään nuottipapereita.

Tervetuloa mukaan!


Merimieskirkolta löydät ohjattuja toimintaryhmiä, sekä harrastusryhmiä ja toimijoita, joiden tapaamisissa voit myös tutustua muihin suomalaisiin.

Meillä on myös laaja valikoima sosiaalisia, hengellisiä ja kulttuurisia tapahtumia, joissa voit löytää ystäviä ja vertaistukea, nauttia yhteydestä Suomeen tai vaikkapa oppia uutta. Tulemalla vapaaehtoiseksi voit myös tukea työtämme suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tapahtumakalenteri

Löydät tapahtumakalenteristamme sekä ryhmien kokoontumiset, että Lontoossa, alueella sekä verkossa järjestettävät tapahtumat.

Tule mukaan toimintaan

Ryhmät

Merimieskirkolla tulevat yhteen lapsiperheet, aikuiset ja seniorit. Tapaamisia järjestetään myös etänä verkkoalustoilla.

Tule mukaan toimintaan

Harrastusryhmät ja muut toimijat

Kiinnostaisiko uusi laulu- tai teatteriharrastus, vai etsitkö perheellesi Suomi-koulutoimintaa? Lue lisää merimieskirkon yhteydessä tapaavista ryhmistä, ja kokeile uutta.

Tule mukaan toimintaan

Vapaaehtoistyö

Lontoon merimieskirkolla voit tehdä vapaaehtoistyötä palvelu-, sosiaali- ja kirkollisessa tiimissä. Kiinnostaisiko sinua auttaa kiireapulaisena keittiössä? Haluaisitko mahdollistaa yhteisölle enemmän tapahtumia? Lue lisää siitä, miten voit tulla osaksi suurta vapaaehtoisjoukkoamme.

Etsitkö tukea?

Keskustelutuki ja sosiaaliohjaus

Merimieskirkon työntekijöiltä voit varata ajan luottamukselliseen keskusteluun. Sosiaalikuraattoreiltamme voit pyytää neuvontaa, palveluohjausta tai yksilöllistä ohjausta tueksesi. Pappimme kanssa voit keskustella luottamuksellisesti hengellisistä asioista. Tapaaminen voidaan toteuttaa etänä, merimieskirkolla tai muussa sinulle sopivassa paikassa.