Musiikin ystävien jammailuiltapäivä

Meren rannalle huuhtoutunut lasipullo, jossa on paperi sisällä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman muoto:

Live-tapahtuma

Kohdeyleisö:

Kohdeyleisö Aikuisille

Tapahtuman tyyppi:

Tapahtuman tyyppi: Tapahtumat

(Scroll down for info in English)

Soitatko jotain instrumenttia tai laulatko, vai kenties molempia? Oletko miettinyt esiintymistä, mutta et ole uskaltanut tai mahdollisuus on puuttunut?

Lontoon Merimieskirkko järjestää jammailuiltapäivän 8.7.2023 klo 15.00 alkaen kaikille musiikista kiinnostuneille. Tarkoitus on soittaa ja laulaa yksin tai yhdessä, mutta pääasia on musiikista nauttimisella. Talon bändi soittaa ja laulaa ja sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan ja soittaa tilaisuudessa.

Grilli on kuumana ja normaali miesten ja naisten saunavuoro myös lauantaina.

Jos olet kiinnostunut, niin laitathan ilmoituksen osallistumisesta kirkolle osoitteeseen kitchen@merimieskikko.fi. Kerro mitä instrumenttia soitat ja jätä yhteystietosi.

Afternoon of musical jamming at the Finnish Church in London

Do you play an instrument or sing, or maybe you can do both? Have you thought about performing but haven’t quite got the courage or found the right time and place?

The Finnish Church in London is organising a musical jam afternoon on 8.7.2023 from 3pm for anyone interested in music. We aim to play and sing together with performances from you, alone or together. Main emphasis is to enjoy music. We have a house band who will play and sing with us and also help you with your performance if required.

Church will have the normal men’s and women’s sauna sessions in the afternoon. We will also have the BBQ on.

If you are interested, please let kitchen@merimieskikko.fi know. Please tell us if you are going to play an instrument an leave your contact details.