Tule mukaan

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi mahdollistat osaltasi työmme jatkumisen ja saat itsellesi hyvää mieltä ja hyviä jäsenetuja. Merimieskirkon jäsenenä olet mukana tekemässä hyvää.

Liity Lontoon merimieskirkon tukijäseneksi

Liittymällä merimieskirkon tukijäseneksi voit tukea työtämme. Tukijäsenenä olet mukana varmistamassa, että Britannian merimieskirkko säilyy kaikille avoimena kirkkona, turvapaikkana ja olohuoneena.

Haluamme pitää kirkon ovet avoinna palleroille, senioreille, perheille, saunojille, kotimaataan ikävöiville ja keskusteluapua kaipaaville – sekä monille muille: ettei kukaan jäisi yksin! Työmme tavoitteena on vahvistaa yhteisömme jäsenten hyvinvointia ja ennaltaehkäistä syrjäytymistä. Merimieskirkolta löytyy hädän(kin) hetkellä apua omalla äidinkielellä. Olemme mukana ilossa, surussa ja tavallisessa.

Tukijäsenmaksut vuodelle 2023 ovat:

  • henkilöjäsen 50 £
  • muut taloudessa asuvat aikuiset 15 £.

Voit liittyä helpoiten tukijäseneksi Charity Check Out -lahjoitussivumme kautta. Tukijäseneksi voi liittyä myös 1) täyttämällä kirkon vastaanotosta löytyvän jäseneksiliittymislomakkeen (tai lähettämällä meille nimesi ja yhteystietosi) ja 2) maksamalla tukijäsenmaksun joko kirkon vastaanottoon, pankkitilillemme tai postitse shekillä.

Tukijäsenmaksu on voimassa aina kalenterivuoden loppuun. Lämmin kiitos tukijäsenyydestäsi – se on meille tärkeä!

Merimieskirkon tukijäsenenä saat:

  • 10% alennuksen kauppamme tuotteista
  • olla tukemassa vuonna 1880 alkanutta työtämme Ison-Britannian ja Irlannin alueella asuvien ja liikkuvien suomalaisten ja Suomen ystävien parissa

Kun annat jäseneksi liittymisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat tietoa uusista jäseneduista, tarjouksista ja mahdollisista muutoksista käytännöissä. Tukijäsenyysasioita hoitaa ja lisätietoja niistä antaa Marjaana Härkönen

Marjaana Härkönen

Job description Pappi, johtaja / Rector

Tietoa Suomen Merimieskirkko ry:n jäsenyydestä

Suomen Merimieskirkko ry:n jäsenenä käytät myös yhdistyksen ylintä valtaa käyttämällä äänioikeuttasi vuosi- ja vaalikokouksissa. Äänioikeus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenmaksun voi maksaa tarvittaessa myös esim. kesäjuhlassa käteisellä ennen vaalikokouksen alkua.

Jäsenmaksu on vain 4,17 euroa kuukaudessa (50 euroa / kalenterivuosi). Saat sillä Merimieskirkn vuosikertomuksen, jäsenkirjeen ja muita jäsenetuja.

Samassa perheessä asuvat muut henkilöt voivat liittyä Merimieskirkon perhejäseneksi, kun perheessä on yksi varsinainen Merimieskirkon henkilöjäsen. Perhejäsenen jäsenmaksu kalenterivuodelta on vain 20 euroa.